ADRESĂ MATEROM AUTO EXPERT - PARTENER RENAULT: Soseaua Sighişoarei nr. 411, Corunca, Mureş
TELEFON: +40 365 808 801

POLITICA DE COOKIES

CONFIDENTIALITATE SITE 2

Politica de utilizare Cookies

Protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării paginii noastre web reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea vă informăm în continuare în detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal și a datelor fără caracter personal.

Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății MATEROM Auto Expert SRL în limitele prevăzute de lege, exceptând drepturile persoanelor vizate descrise în continuare.

Pe această pagină web se utilizează software pentru analiza utilizării. Prin evaluarea acestor date se pot obține informații utile cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informații contribuie la îmbunătățirea calității ofertei, mai concret, pentru fiecare consultare se stochează fără restricții următorul set de date:

-Forma anonimizată a adresei IP a computerului care transmite solicitarea
-Data și ora consultării, respectiv solicitării
-Numele paginii consultate sau a fișierului consultat
-Referire la pagina de pe care se consultă această pagină
-Browser-ul folosit de utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
sistemul de operare folosit de utilizator

  1. Ce este un Cookie?

Un Cookie este un mic fișier text care salvează setările pentru internet. Aproape fiecare pagină web folosește această tehnologie. Aceasta este descărcată de browser-ul dumneavoastră de internet la prima accesare a unei pagini web. La următoarea accesare a acestei pagini web cu același dispozitiv, Cookie-urile și informațiile salvate sunt fie trimise înapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau către o altă pagină web căreia îi aparțin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaște că ați mai accesat o dată pagina cu acest browser și variază în unele cazuri conținutul afișat.

Unele fișiere Cookie sunt foarte utile pentru că pot îmbunătăți experiența utilizatorului în cazul reaccesării respectivei pagini web. Cu condiția să utilizați același terminal și același browser ca până acum, fișierele Cookie își amintesc, de exemplu, preferințele dumneavoastră, comunică cum utilizați o pagină și adaptează ofertele afișate intereselor și nevoilor dumneavoastră personale. Cele mai multe Cookie-uri folosite de noi se șterg automat de pe hard disk-ul dumneavoastră după finalizarea sesiunii browser-ului („Session Cookies”). În plus, folosim și Cookie-uri care rămân pe hard disk-ul dumneavoastră și după finalizarea sesiunii. Acest lucru urmărește în principal îmbunătățirea experienței utilizatorului în cazul unei noi accesări a paginii web, prin adaptarea ulterioară a paginii web la nevoile dumneavoastră personală, optimizând astfel timpul de încărcare.

 

  1. Setările pentru Cookie-uri pe această pagină web

Cookie-uri care nu necesită acordul dumneavoastră

Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare, numite și „strictly necessary”, asigură funcții fără de care nu puteți utiliza corect pagina web. Aceste fișiere Cookie sunt utilizate exclusiv de noi și sunt așa-numitele First Party Cookies. Acestea sunt stocate doar pentru sesiunea actuală a browser-ului în computerul dumneavoastră. Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare: Pentru funcția de conectare avem un „Session-Cookie”. Fără acest Cookie nu este posibilă conectarea și nu merg funcțiile din spatele conectării.

În plus, asemenea fișiere Cookie asigură, de exemplu, la schimbarea paginii din http în https funcționalitatea paginii și respectarea cerințelor de securitate cu privire la transferul de date. Pentru utilizarea fișierelor Cookie neapărat necesare nu se solicită acordul dumneavoastră.

3.Ce cookie-uri folosim?

Social Plugins.

Materom Auto Expert  utilizează pe site și așa numite Social Plugins (în continuare butoane) ale rețelelor sociale cum ar fi Facebook și WhatsApp.

Pe paginile noastre web se utilizează plug-in-uri sociale de la Facebook și WhatsApp. Utilizați în acest scop butonul Like. Este vorba de o ofertă a companiei americane Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Dacă vizitați una din paginile noastre web care conține un astfel de plug-in, acest fapt nu creează o legătură cu această companie. Acest lucru se întâmplă doar dacă vă exprimați în mod explicit acordul, care vă este solicitat atunci când faceți clic pe un butonul corespunzător.

WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook în 2014. WhatsApp face acum parte din familia Facebook. Confidențialitate explică modul în care colaborăm împreună pentru a ne îmbunătați serviciile și funcțiile oferite, precum lupta împotriva spamului în rândul aplicațiilor, prezentarea sugestiilor referitoare la produse, precum și afișarea de oferte și articole publicitare relevante pe Facebook. Nimic din ceea ce partajați pe WhatsApp, incluzând mesajele, pozele și informațiile contului dvs. nu va fi distribuit și vizibil altor persoane pe Facebook sau în orice altă familie de aplicații a companiei, și nicio informație postată de dvs. în acele aplicații nu va fi vizibilă altor persoane în WhatsApp. Acuma ne poți contacta direct pe WhatsApp, iar noi încercam să iți raspundem cereriilor tale, acest lucru se întâmplă doar dacă vă exprimați în mod explicit acordul cu Politica de confidentialitate de pe site, care vă este solicitat atunci când faceți clic pe un butonul corespunzător.

Pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook și WhatApp, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitățile de  configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/policy.php și  de la WhatsApp: https://www.whatsapp.com/legal?eea=0&lang=en#privacy-policy

Dacă nu doriți ca Facebook să asocieze contului dumneavoastră de Facebook datele colectate la accesarea paginii noastre web, trebuie să vă deconectați de pe Facebook la accesarea paginii noastre web. Puteți preveni complet încărcarea plug-in-urilor Facebook folosind Add-Ons pentru browser-ul dumneavoastră, de exemplu, cu un „Facebook Blocker”

Tabelul de mai jos descrie fiecare cookie utilizat pe website, inclusiv scopul acestuia. Nu vom utiliza aceste cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în prezenta Politică de utilizare cookie-uri.

 

Denumire cookie/Tip  Durată de viata Scop
buttonizer-first-visit Pănă la închiderea sesiuni Cookie-ul „butonizator-prima vizită” este salvat când se utilizează setarea Timeout.
Scopul său este de a obține ora curentă când utilizatorul ajunge pe site.

Funcția de expirare va verifica apoi prima oră de vizită a clientului și va verifica dacă ar trebui să facă animația.

 

spu_closing_760 1 luna Scopul principal al acestui cookie este: Strict Necessary

 

spu_closing_764 1 luna Scopul principal al acestui cookie este: Strict Necessary

 

spu_closing_799 1 luna Scopul principal al acestui cookie este: Strict Necessary
spu_conversion_760 2 ani Scopul principal al acestui cookie este: Strict Necessary

Acest cookie este scris pentru a ajuta interfața site-ului.

_utma 2 ani de la setare / actualizare  Folosit pentru a distinge utilizatorii și sesiunile. Cookie-ul este creat atunci când biblioteca javascript se execută și nu există cookie-uri __utma existente. Cookie-ul este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise către Google Analytics.
_utmb 30 minute de la setare / actualizare Folosit pentru a determina noi sesiuni / vizite. Cookie-ul este creat atunci când biblioteca javascript se execută și nu există cookie-uri __utmb existente. Cookie-ul este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise către Google Analytics.
_utmc Sfârșitul sesiunii browserului Nu este utilizat în ga.js. Set pentru interoperabilitate cu urchin.js. Istoric, acest cookie a funcționat împreună cu __utmbcookie – ul pentru a determina dacă utilizatorul a fost într-o nouă sesiune / vizită.
_utmt 10 minute Folosit pentru a accelera rata de solicitare.
_utmv 2 ani de la setare / actualizare Folosit pentru a stoca date variabile personalizate la nivel de vizitator. Acest cookie este creat atunci când un dezvoltator folosește metoda cu o variabilă personalizată la nivel de vizitator. Acest cookie a fost folosit și pentru metoda învechită . Cookie-ul este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise către Google Analytics.
_utmz 6 luni de la setare / actualizare Stochează sursa de trafic sau campania care explică modul în care utilizatorul a ajuns pe site-ul dvs. Cookie-ul este creat atunci când se execută biblioteca javascript și este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise către Google Analytics.
OTZ 1 luna Aceste cookie-uri permit site-ului web să își amintească alegerile pe care le faceți (cum ar fi numele de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați) și oferă funcții îmbunătățite și mai personale. De exemplu, un site web poate să vă furnizeze rapoarte meteo locale sau știri de trafic stocând într-un cookie regiunea în care vă aflați în prezent.
APISID 2 ani Acest cookie funcționează prin identificarea unică a
browserului și dispozitivului.
CONSENT 1 luna Utilizat pentru data și ora vizitei în spațiul web.
HSID 1 an Utilizat (care este deținut de Google) pentru a construi un
profil al intereselor vizitatorului site-ului și pentru a afișa
reclame relevante pe alte site-uri.
NID 1 luna Acest cookie este setat de DoubleClick (care este deținut de Google) pentru a vă ajuta să construiți un profil al intereselor dvs. și să vă afișeze anunțuri relevante pe alte site-uri.
OGPC 1 luna Scopul principal al acestui cookie este: funcționalitatea. Acest cookie permite funcționalitatea Google Maps.
SAPISID 1 an Utilizat ca cookie DoubleClick este, în general, setat prin
intermediul site-ului de către partenerii de publicitate și
utilizat de aceștia pentru a construi un profil al intereselor
vizitatorului site-ului și pentru a afișa reclame relevante pe
alte site-uri.
SID 1 an Utilizat ca și cookie de sesiune, este probabil să fie utilizat
ca și pentru gestionarea statului de sesiune
SIDCC 3 luni Utilizat pentru realizează informații despre modul în care
utilizatorul final folosește site-ul și despre orice publicitate
pe care utilizatorul final le-a putut vedea înainte de a
vizita respectivul site.
SSID 1 an Utilizat pentru realizează informații despre modul în care
utilizatorul final folosește site-ul și despre orice publicitate
pe care utilizatorul final le-a putut vedea înainte de a vizita
respectiveul site.
__Secure-3PAPISID 1 sesiune Folosit prin scopuri de direcționare pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului site-ului web pentru a afișa publicitate Google relevantă și personalizată
__Secure-3PSID 1 sesiune Folosit prin scopuri de direcționare pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului site-ului web pentru a afișa publicitate Google relevantă și personalizată
__Secure-APISID 1 sesiune Folosit prin scopuri de direcționare pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului site-ului web pentru a afișa publicitate Google relevantă și personalizată
__Secure-HSID 6 luni Utilizat în scopuri de securitate pentru a stoca înregistrări semnate și criptate digital ale ID-ului contului de utilizator al Google și cel mai recent timp de conectare, care permite Google să autentifice utilizatorii, să prevină utilizarea frauduloasă a certificatelor de autentificare și să protejeze datele utilizatorului de părțile neautorizate. Acest lucru poate fi utilizat și în scopuri de direcționare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat
__Secure-SSID 6 luni Folosit pentru a stoca informații despre modul în care utilizați site-ul și orice publicitate pe care ați văzut-o înainte de a vizita acest site, pe lângă faptul că a fost utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe proprietățile Google, prin amintirea căutărilor dvs. cele mai recente, a interacțiunilor anterioare cu anunțurile unui agent de publicitate sau rezultatele căutării și vizitele dvs. pe un site web al agenților de publicitate.

 

4.Setările fișierelor dumneavoastră cookie

Puteți seta browser-ul dumneavoastră în așa fel încât fișierele Cookie să fie create doar cu acordul dumneavoastră sau să fie în general refuzate. Vă rugăm însă să rețineți că fără fișiere Cookie, anumite zone ale paginii web nu pot fi utilizate sau sunt doar în mod limitat utilizabile. Aveți posibilitatea de a controla utilizarea de „Cookies” și de a o împiedica, în cazul în care vă configurați browser-ul după cum urmează:

Internet Explorer

A se consulta în acest sens https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

  • Pasul 1. În Internet Explorer, selectați butonul Instrumente , apoi selectați Opțiuni internet.
  • Pasul 2. Selectați fila Confidențialitate și, sub Setări, selectați Complex și alegeți dacă doriți să acceptați, să blocați sau să fiți notificat în legătură cu modulele cookie principale și cu cele de la terți.

Mozilla Firefox

A se consulta în acest sens https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

  • Pasul 1. Secțiunea „Unelte -> Opțiuni”, în partea stângă selectăm “Cofidențialitate și securitate”
  • Pasul 2 Alegem bifa de la Standard pe Personalizată și la Cookie-uri putem debifa si selecta alte setări.

 

Google ChromeA se consulta în acest sens https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

  • Pasul 1 Meniu – Setări – Confidențialitate și securitate – la secțiunea „ Setările site-ului”
  • Pasul 2 la secțiunea Permisiuni „Cookie-uri și date privind site-ul” bifați rubricile dorite – confirmați

Safari

A se consulta în acest sens https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/aside/glos0126d795/13.0/mac/10.15

  • Pasul 1 Alegeți Safari > Preferințe, faceți clic pe Intimitate
  • Pasul 2 Selectați “Împiedicați urmărirea pe site‑uri multiple”.

Programează un test drive

Te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Cere ofertă de preț

Te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Programează-te în service

Te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Formular de contact
CONFIDENTIALITATE SITE
Termeni si conditii /Nota de informare privind prelucrarea datelor personale

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului MATEROM AUTO EXPERT aflat la adresa https://www.dacia-victoria.ro, denumit in continuare “MATEROM AUTO EXPERT” sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra carora ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de compania MATEROM AUTO EXPERT S.R.L.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti site-ul MATEROM AUTO EXPERT si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al site-ului MATEROM AUTO EXPERT va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Folosirea, incluzînd vizitarea site-ului https://www.dacia-victoria.ro (denumit în continuare Site), implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.
Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul site-ului MATEROM AUTO EXPERT, precum si orice alt material avand legatura cu acesta ca de exemplu, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date apartin MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele https://www.dacia-victoria.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea societatii MATEROM AUTO EXPERT.
Folosirea fara acordul companiei proprietare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Sunteti direct raspunzator de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.
Aveti obligatia sa sesizati MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. in legatura cu orice utilizare neautorizata a inregistrarii dumneavoastra.
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.
Prin accesarea site-ului nostru confirmati ca sunteti de acord sa mentineti confidentialitatea tot timpul, sa nu dezvaluiti, raportati, sa faceti publice, direct sau indirect, sa transferati sau sa folositi, în scopuri personale sau ale tertilor, informatiile confidentiale primite.
In cazul in care se constata utilizarea contului dvs de catre alte persoane, MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze acordul/contractul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor MATEROM AUTO EXPERT S.R.L.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul Site-ului, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Site-ului si va putea determina punerea în miscare a unei cercetari penale împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a MATEROM AUTO EXPERT S.R.L..
Nota de informare privind prelucrarea datelor personale in cadrul site-ului “MATEROM AUTO EXPERT”
Pe, scurt, iti spunem ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele, ce drepturi ai si alte astfel de lucruri.
Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.
Iată câteva exemple de date cu caracter personal:
• numele;
• domiciliul sau reședința cuiva;
• o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul andrei.popescu@firma.ro);
• numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
• date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
• un IP;
• cookie;
• silueta cuiva din înregistrările CCTV;
• un număr de înmatriculare al unei mașini;
În același timp, însă, pentru a exemplifica momentul în care o informație poate fi sau nu o dată cu caracter personal, dacă presupunem că o persoană găsește pe jos o hârtie pe care e scrisă suma 4.930 lei, fără nicio altă informație ajutătoare, atunci acea informație e imposibil de legat de o anumită persoană. Dacă, însă, cineva găsește pe jos o hârtie pe care este scrisă suma de 4.930 lei, cu mențiunea că e un salariu din firma SC X SRL, atunci cineva, dacă ar face o investigație și ar reuși să pună cap-la-cap informații (inclusiv prin discuția cu departamentul HR al companiei în cauză), ar putea afla că acel salariu aparține unei anumite persoane din companie. În acel context, informația respectivă devine data personală (pentru că se referă la o persoană identificabilă).
După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:
1. Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția e importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
2. Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important e că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.
Mai multe informații pentru înțelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obține citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29.
Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată:
1. folosind aceste date; sau
2. pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

Informatiile pe care le colectam

Datele pe care MATEROM AUTO EXPERT le prelucreaza sunt datele cu caracter personal furnizate de catre fiecare dintre utilizatorul site-ului, in scopul furnizarii de servicii/produse de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Prin intermediul paginii de internet utilizatorii pot furniza informatii referitoare la datele lor personale (nume si prenume, adresa de email, nr. telefon). Aceste informatii pot fi furnizate si la sediul societatii, transmise in format fizic sau electronic prin telefon/fax/email/posta catre MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. sau in cadrul unor evenimente la care MATEROM AUTO EXPERT participa.
Datele pe care le furnizati sunt « date cu caracter personal » conform prevederilor GDPR si prin completarea acestor formulare va exprimati acordul expres si neechivoc ca orice date cu caracter personal, precum si orice informatii furnizate, sa fie stocate, procesate si folosite de MATEROM AUTO EXPERT S.R.L.

Utilizarea site-ului https://www.renault-materom.ro

Site- ul colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic prin Google Analytics si rapoarte interne. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitati, regiunea sau localizarea generala de unde accesati siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesati. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesati.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile site-ului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele utilizatorilor https://www.renault-materom.ro.

Divulgarea catre companiile din grupul MATEROM

Datele tale personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim să o facă în scopuri administrative interne (de exemplu, SAP, CRM) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, să transferam informațiile tale personale catre companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse și servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informației. Accesul la informațiile tale personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, comercial, tehnologia informației și de securitate.

Divulgarea către terți

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, catre următoarele categorii de terți:

(a) companiile care ne furnizează produse și servicii (imputerniciti), cum ar fi:

(i) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile site-ului MATEROM AUTO EXPERT.

(ii) agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing)

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.

(c) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.

De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:

a. Daca ne dai consimtamantul tau pentru aceasta dezvaluire;

b. Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele tau;

c. Acolo unde este in interesul legitim al MATEROM AUTO EXPERT sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea:

i. Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.

ii. Daca MATEROM AUTO EXPERT ori o parte substantiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de MATEROM AUTO EXPERT vor face parte din proprietatile transferate.

iii. Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a funcționarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.

d. pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau

e. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța site-ului, angajaților noștrii, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau

Drepturile tale, ca utilizator al https://www.dacia-victoria.ro
Regulamentul European recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

1. Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR iti permite sa obtii din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheța” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poti decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..
7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a te opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la MATEROM AUTO EXPERT (indiferent ca vorbim despre newslettere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu MATEROM AUTO EXPERT sa existe doar cata vreme ti-o doresti, in afara de cele absolut necesare pentru a pastra relatia contractuala si comerciala.
8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. https://www.dacia-victoria.ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.

9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.+40.318.059.211/+40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Durata de stocare a datelor
Datele dumneavoastra vor fi pastrate de MATEROM AUTO EXPERT, pe durata derularii contracului la care sunteti parte sau pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale de pastrare aplicabile societatii, instituite prin legislatia nationala sau internationala.

Securitate

MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. se angajează să protejeze datele dumneavoastra personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și sa ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării a datelor dumneavoastra personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati, transmiterea de informații între dumneavoastra și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrieti sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastra personale transmise prin intermediul internetului. Intelegeti, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Litigii
Orice litigiu aparut între Clienti si MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediu MATEROM AUTO EXPERT S.R.L.
Dispozitii finale
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe Site, respectiv din imposibilitatea de a le accesa.
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale Site-ului.
Prin completarea formularelor gazduite de acest site, cu datele personale sunteti de acord cu utilizarea acestor informatii de catre MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre produsele si serviciile oferite de catre MATEROM AUTO EXPERT S.R.L.
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L, proprietarul https://portal.MATEROM AUTO EXPERT.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti, cu exceptia celor anterior mentionate, însa poate transmite date în cazul în care exista o obligatie legala în acest sens sau acest lucru este necesar pentru urmarirea intereselor MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. si sa le foloseasca numai în scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Site-ul contine link-uri catre alte site-uri, MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. nu preia nici o responsabilitate pentru disponibilitatea sau continutul site-urilor de internet ale partilor terte si nu este responsabil pentru tranzactii privitoare la marfuri sau prestari de servicii oferite de catre asemenea site-uri de internet ale partilor terte.
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (nu dam catre alte personae adresa de mail ), nu vinde si nu ofera adresa dumneavostra de e-mail, obtinuta prin completarea formularelor puse la dispozitie pe portalul sau.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. accesul neautorizat al oricarui utilizator este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Schimbarea termenilor prezentului acord.
MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, MATEROM AUTO EXPERT va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea site-ului https://www.dacia-victoria.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele produse oferite de site-ul MATEROM AUTO EXPERT pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de promotii, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de accesarea produsului.
Informatii de contact
Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact: gdrp@materom.ro sau la adresa Cristesti, Strada Viilor, nr.799, judet Mures, Romania.
Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.
Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poti face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro  .

CONFIDENTIALITATE SITE 3
Politica de Confidențialitate

Avem grijă de datele dumneavoastră cu caracter personal

Protejarea informațiilor pe care le furnizați este extrem de importantă pentru noi. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre informațiile pe care le colectăm, scopul pentru care le colectăm, cum le folosim și cu cine le mai împărtășim.

Dacă aveți întrebări sau o doriți sa depuneți o cerere de plângere,de acces,de a fi sters, etc. va puteți adresa responsabilul nostru pentru protecția datelor, dl. Radu Ispas ,nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail gdpr@materom.ro  sau la adresa poștală Materom Auto Expert S.R.L., în localitatea: Cristești , Str Viilor, nr. 799.

Pentru mai multe detalii despre datele cu caracter personal vă rog sa luați la cunosțintă de la Operatorul nostru “RENAULT COMMERCIAL ROUMANIE S.R.L” și  “NOTIFICAREA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE IN SCOP DE MARKETING/STUDII DE MARKETING SI SATISFACTIE CLIENT”  afișară pe pagina noastra DATE PERSONALE -> NOTIFICARE RENAULT/DACIA

Dacă cunoaștem câteva informații despre dumneavoastră, vă putem oferi servicii personalizate mai bune. Protejarea datelor dumneavoastră personale reprezintă prioritatea noastră.

1. DE CE COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal ne permite să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să vă putem procesa cererile mai rapid și să gestionam mai bine relația cu dumneavoastră.

Iată câteva modalități în care pot fi utilizate informațiile oferite de dumneavoastră:

  • Pentru a ne asigura că Agentul/Reparatorul dumneavoastră vă poate contacta ușor
  • Pentru a vă oferi informații pe care le-ați solicitat
  • Pentru a vă trimite informații relevante legate de vehiculele și serviciile noastre
  • Pentru a măsura performanța campaniilor noastre publicitare
  • Pentru a măsura performanța serviciilor noastre de vânzări și post-vânzare

Sub rezerva consimțământului dumneavoastră prealabil, am putea utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a:

  • Trimite anunțuri de publicitate personalizată despre vehicule, produse și serviciile noastre
  • Oferi experiențe personalizate pentru clienți
  • Realiza sondaje de satisfacție a clienților

Datele pe care ni le furnizaţi ne ajută să ne asigurăm că, dacă vă trimitem o comunicare, acesta este relevantă pentru dumneavoastră.

2. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

Orice informație pe care o avem în ceea ce vă privește este cel mai probabil furnizată de dumneavoastră – de exemplu ați completat un formular de Test drive. Puteți avea acces în orice moment la datele colectate despre dumneavoastră, respectiv:

  • Informații personale (nume, adresă, email, telefon)
  • Tipul cererii
  • Originea cererii
  • Date de achiziție (modelul mașinii, produsele și serviciile solicitate)
  • Datele de navigare de pe site-urile Renault-Dealer, Nissan-Dealer şi Dacia-Dealer

3. Cât timp vom stoca datele dumneavoastră

  • În tabelul de mai jos sunt prezentate perioadele maxime în care vom stoca datele dumneavoastră. După expirarea acestei perioade, datele dumneavoastră vor fi șterse în siguranță.
SCOP  Perioada Stocării
Gestionarea relației pre-contractuale cu clienții 5 ani
Trimiterea de informații relevante despre vehicule și servicii, măsurarea performanței campaniilor de promovare, servicii de vânzare și post-vânzare 5 ani pentru client, 3 ani pentru prospecţi
Trimiterea de anunțuri de reclamă personalizată despre vehicule, produse și servicii, precum și oferirea de experiențe personalizate clienților 5 ani pentru clienți, 3 ani pentru
prospecţi
Efectuarea de sondaje privind satisfacția clienților 3 ani de la încheierea sondajului

4. Cui i-am mai putea da acces la datele tale personale?

  • Am putea să dăm acess la unele dintre informațiile dumneavoastră personale unora dintre partenerii noștri în scopul de a ne îmbunătăți serviciile. Noi ne asigurăm contractula că aceștia sunt la fel de angajați ca noi în protejarea datele și informațiilor cu caracter personal.
  • Agenții și reparatorii Dacia/Renault/Nissan
  • Agenții şi reperatorii noștri utilizează datele dumneavoastră pentru a vă oferi servicii mai bune. Acestea ar putea include tratarea unor solicitări speciale, oferte personalizate și informarea dumneavoastră – cum ar fi de exemplu un nou model disponibil pentru Test Drive sau prezentarea şi transmiterea de oferte privind serviciile post-vânzare.

Furnizori de servicii

Furnizăm datele dumneavoastră către companii care oferă servicii în numele nostru. Printre acestea sunt incluse:

  • servicii de hostare website
  • servicii de e-mail
  • marketing
  • sponsorizări tombole
  • concursuri & promoții
  • servicii de auditare
  • comenzi clienți
  • analiza datelor
  • service clienți
  • studii și cercetări privind satisfacția clienților

Toate aceste companii au obligații stricte privind protejarea datelor dumneavoastră.

Afiliații Grupului Renault România

Este posibil să împărtășim informații cu alte companii din alianţa Renault Nissan și să le transferăm unei terțe părți, în caz de fuziune sau reorganizare, cu notificarea dumneavoastră prealabilă.

Motive de conformitate și securitate

Ar putea fi necesar să dezvăluim datele dvs. cu caracter personal autorităților publice și guvernamentale din motive de securitate națională, de aplicare a legii sau din alte motive de importanță publică. Atunci când legea ne va permite, vă vom informa înainte de un astfel de transfer.

De asemenea, putem divulga informații personale dacă determinăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii și condițiile, a investiga o fraudă sau pentru a ne proteja utilizatorii.

Transferul datelor în Spațiul Economic European

În cazul transferării datelor cu caracter personal in Spațiul Economic European (SEE), entităţile din Grupul Renaul Romania acordă o atenție deosebită modului în care datele sunt prelucrate, punând în aplicare clauzele modelului UE cu entitatea din SEE. În cazul în care se efectuează astfel de transferuri în SEE, puteți obține o copie a clauzelor modelului UE prin trimiterea solicitării dvs. la adresa de e-mail dpo.romania@renault.com sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie S.R.L., București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLĂDIREA A, PARTER

5. Care sunt drepturile tale?

Puteți accesa datele dvs. personale sau puteți cere să fie șterse sau modificate în orice moment. De asemenea, puteți solicita să primiți datele dvs. personale într-un format standard.

Puteți obiecta ca datele dumneavoastră să fie procesate sau să solicitați restricționarea utilizării acestora.

Pentru a face o cerere sau o plângere, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor, dl. Dan Cristian Vasilescu-Micle, la adresa de e-mail dpo.romania@renault.com sau la adresa poștală Renault Commercial Roumanie S.R.L., București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLĂDIREA A, PARTER.

În cele din urmă, dacă simțiți necesar, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor.

CONFIDENTIALITATE SITE 2
NOTIFICARE DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE IN
SCOP DE MARKETING/STUDII DE MARKETING SI SATISFACTIE CLIENT

Societatile afiliate din Grupul Renault Romania : Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile Dacia SA, Renault Technologie Roumanie SRL, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finantare Romania SRL, RCI Broker de Asigurare SRL sunt responsabile, in calitate de Operator, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor: nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras. Scopurile pentru care prelucram datele personale ale clientilor sunt: Marketing (operatiuni de primire oferte comerciale pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, evenimente de marketing, lansari de produse, oferte de fidelizare, oferte de finantare, noutati despre marcile Dacia, Renault si Nissan, invitatii la test drive pentru modelele Dacia, Renault si Nissan) precum si efectuarea de studii de marketing si satisfactie client. Pentru scopurile enuntate mai sus se vor prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras, exclusiv pe baza consimtamantului obtinut in mod expres, liber si neechivoc. Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal, in scopurile descrise mai sus, este consimtamantul expres, voluntar si liber exprimat. Modelul de consimtamant este atasat prezentei notificari si este parte integranta din ea. Consimtamantul poate fi retras in orice moment. Datele personale mentionate mai sus vor fi procesate/accesate de catre Operator si de catre celelalte societati afiliate, facand parte din Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, precum si de Imputernicitii Operatorului, respectiv retelele de Agenti Dacia/Renault/Nissan si subimputernicitii acestora care desfasoara activitati in cadrul acestor actiuni. Lista completa se regaseste pe site-urile:https://www.renault.ro/imputerniciti-operare-date.html, https://www.dacia.ro/imputerniciti-operare-date.html .
Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operatiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, utilizare în scopul mentionat, punere la dispozitie si celorlalti organizatori ai evenimentului, diseminare, stocare, stergere. In scop de marketing, efectuare de studii de marketing si satisfactie client si doar in cazul in care ai fost de acord cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te informam ca selectam si analizam datele tale – nume, prenume, telefon, e-mail, data nasterii/varsta, localitate/judet – pentru crearea de profiluri. In general vom sterge datele dvs. personale daca acestea nu mai sunt necesare pentru a indeplini scopurile pentru care au fost colectate initial. Cu toate acestea, este posibil sa ni se solicite sa pastram datele cu caracter personal pentru o perioada mai lunga, determinata de unele prevederi legale. Datele  personale prelucrate ale persoanelor in scopurile descrise mai sus vor fi stocate pentru o perioada de 5 ani in cazul clientilor si 3 ani in cazul prospectilor. Daca aveti intrebari cu privire la acest formular si la protectia confidentialitatii sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra legale, astfel cum sunt stabilite mai jos, va rugam sa ne contactati printr-un email la
dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie, București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLĂDIREA A, PARTER.  Vom incerca sa îndeplinim cererea în termen de 30 (treizeci) de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii.

Drepturile dvs. fata de prelucrarea datelor cu caracter personal

Urmatoarea lista contine informatii cu privire la drepturile care decurg din prevederile legale în vigoare privind protectia datelor: Dreptul de a retrage consimtamantul: Consimtamantul poate fi retras in orice moment, scriind un email la dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie, București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLĂDIREA A, PARTER.
Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a va pastra datele cu caracter personal care sunt in posesia sau controlul nostru: exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi.
Dreptul la restrictie: Puteti obtine de la noi restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca:

– contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea,

– prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal,
– nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau aparareaunui drept, sau

– va opuneti prelucrarii în perioada în care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale dvs.

Dreptul de acces: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem in posesie sau control, pentru ce sunt folosite, cui au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ati putea solicita.

Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dvs. sau sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs. realizat in doua exemplare.

Dreptul la stergere: puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:

– datele dvs. personale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate in alt mod;
– aveti dreptul de a va opune prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) si sa va executati acest drept de obiectie la prelucrare;

– datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal.

Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:
– in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi;
– in special pentru cerintele legale de pastrare a datelor;
– pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.

Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca va opuneti prelucrarii, va rugam sa specificati daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestora de catre noi.

Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor în tara in care locuiti sau unde a avut loc presupusa incalcare.

Gestionarea si securitatea datelor
Aplicam un nivel adecvat de securitate si am implementat proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja informatiile pe care le colectam. Politicile si procedurile noastre privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile noastre de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat, si numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice pentru a raspunde scopurilor mentionate, sub obligatia pastrarii confidentialitatii lor. In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, organizatorul/ii va/vor respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor.

Consimtamant prelucrare date
Avand in vedere conditiile mentionate in «Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing, studii de marketing si satisfactie client », imi exprim consimtamantul in cunostinta de cauza, in mod expres si neechivoc, pentru prelucrarea urmatoarelor mele date cu caracter personal : nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras, pentru operatiuni de primire oferte comerciale pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, evenimente de marketing, lansari de produse, oferte de fidelizare, oferte de finantare, noutati despre marcile Dacia, Renault si Nissan, invitatii la test drive pentru modelele Dacia, Renault si Nissan si in vederea efectuarii de studii de marketing si satisfactie client. Datele mele personale vor fi prelucrate in scopurile de mai sus de catre afiliatii din Grupul Renault Romania : Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile Dacia SA, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finantare Romania SRL, RCI Broker de Asigurare SRL. Imi exprim consimtamntul in mod expres si neechivoc ca afliliatii din Grupul Renault Romania, in calitate de Operator de date cu caracter personal, sa poata efectua cu datele mele personale urmatoarele operatiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, consultare/verificare in scopul mentionat, punere la dispozitie catre imputerniciti si subimputerniciti ai acestora, stocare, stergere. Pentru a putea primi ofertele sau a putea fi contactat in scopurile mentionate mai sus, in notificarea care insoteste acest consimtamant, doresc ca in viitor sa fiu contactat pe urmatoarele canale : telefon, sms, email. Am luat la cunostinta ca durata de prelucrare a datelor mele pentru scopurile enumerate in notificarea care insoteste prezentul consimtamant este de 5 de ani de la momentul acordarii. Am luat la cunsotinta ca imi pot retrage oricand consimtamantul printr-o solicitare la adresa de email : dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala : Renault Commercial Roumanie, București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLĂDIREA A, PARTER.

Cere ofertă de piese și accesorii

Te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Cere ofertă de preț

Te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

CONFIDENTIALITATE SITE 2
NOTIFICARE DE CONFIDENŢIALITATE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE IN SCOP DE
MARKETING/STUDII DE MARKETING SI SATISFACTIE CLIENT

Societatile afiliate din Grupul Renault Romania: Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile Dacia SA,
Renault Technologie Roumanie SRL, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finantare Romania SRL, RCI Broker de
Asigurare SRL sunt responsabile, in calitate de Operator, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor:
nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras.
Scopurile pentru care prelucram datele personale ale clientilor sunt: Marketing (operatiuni de primire oferte
comerciale pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, evenimente de marketing, lansari de produse, oferte de fidelizare,
oferte de finantare, noutati despre marcile Dacia, Renault si Nissan, invitatii la test drive pentru modelele Dacia, Renault
si Nissan) precum si efectuarea de studii de marketing si satisfactie client.
Pentru scopurile enuntate mai sus se vor prelucra urmatoarele date cu caracter personal nume, prenume,
numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras, exclusiv pe baza consimtamantului obtinut
in mod expres, liber si neechivoc.
Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal, in scopurile descrise mai sus, este
consimtamantul expres, voluntar si liber exprimat. Modelul de consimtamant este atasat prezentei notificari si
este parte integranta din ea. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.
Datele personale mentionate mai sus vor fi procesate/accesibile de catre Operator si de catre celelalte
societati afiliate, facand parte din Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, precum si de Imputernicitii Operatorului
respectiv retelele de Agenti Dacia/Renault/Nissan şi subimputerniciţii acestora care desfasoară activitati în
cadrul acestor actiuni. Lista completa se regaseste pe site-urile: https://renault.ro/imputerniciti-operare-date;
https://dacia.ro/imputerniciti-operare-date
Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operaṭiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare,
utilizare în scopul menṭionat, punere la dispoziṭie ṣi celorlalṭi organizatori ai evenimentului, diseminare, stocare, ṣtergere.
In scop de marketing, efectuare de studii de marketing si satisfactie client si doar in cazul in care ai fost de acord
cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te informam ca selectam si analizam datele tale – nume, prenume,
telefon, e-mail, data nasterii/varsta, localitate/judet – pentru crearea de profiluri.
In general, vom sterge datele dvs. personale daca acestea nu mai sunt necesare pentru a indeplini scopurile
pentru care au fost colectate initial. Cu toate acestea, este posibil să ni se solicite sa pastram datele cu caracter personal
pentru o perioada mai lunga, determinata de unele prevederi legale. Datele personale prelucrate ale persoanelor in
scopurile descrise mai sus vor fi stocate pentru o perioada de 5 ani in cazul clientilor si 3 ani in cazul prospectilor.
Dacă aveti intrebari cu privire la acest formular si la protectia confidentialitatii sau doriti sa va exercitati oricare
dintre drepturile dumneavoastra legale, astfel cum sunt stabilite mai jos, va rugam sa ne contactati printr-un email la
dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie, B-dul Preciziei, nr 3G, clădirea A,
parter. Vom încerca sa îndeplinim cererea în term en de 30 (treizeci) de zile. Cu toate acestea,
perioada poate fi prelungită din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii.
Drepturile dvs. fata de prelucrarea datelor cu caracter personal
Urmatoarea lista contine informatii cu privire la drepturile care decurg din prevederile legale în vigoare privind
protectia datelor:
● Dreptul de a retrage consimtamantul: Consimtamantul poate fi retras in orice moment, scriind un email la
dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie, B-dul Preciziei, nr 3G, clădirea A,
parter.
● Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi
rezonabile pentru a va pastra datele cu caracter personal, care sunt în posesia sau controlul nostru- exacte, complete,
actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.
● Dreptul la restrictie: Puteti obtine de la noi restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca:
– contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie să verificam exactitatea,
– prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal,
– nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau
apararea unui drept, sau
– va opuneti prelucrarii în perioada în care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale dvs.
● Dreptul de acces: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre
dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem in posesie sau control,
pentru ce sunt folosite, cui au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteti obține un exemplar de la noi, gratuit, continand
datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru
fiecare exemplar suplimentar pe care l-ati putea solicita.
● Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este
posibil din punct de vedere tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dvs. sau sa fie necesara
pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti
solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs.
● Dreptul la stergere: puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:
– datele dvs. personale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate
in alt mod;
– aveti dreptul de a va opune prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) si sa va executati
acest drept de obiectie la prelucrare;
– datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal,
Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:
– in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi;
– in special pentru cerintele legale de pastrare a datelor;
– pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.
● Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca va opuneti prelucrarii, va
rugam sa specificati daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestora de catre noi.
● Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea,
puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor în tara in care locuiti sau unde a avut
loc presupusa incalcare.
Gestionarea si securitatea datelor
Aplicam un nivel adecvat de securitate si am implementat proceduri fizice, electronice si administrative
rezonabile pentru a proteja informațiile pe care le colectăm. Politicile si procedurile noastre privind securitatea
informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si
actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile noastre de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si
cerintele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat, si numai pentru asi
indeplini sarcinile specifice pentru a raspunde scopurilor mentionate, sub obligatia pastrarii confidentialitatii lor. In cazul
unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, organizatorul/ii va/vor respecta toate legile in vigoare privind
notificarea incalcarii datelor.
Consimtamant prelucrare date
Avand in vedere conditiile mentionate in “Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal in
scop de marketing – publicitate, studii de marketing si satisfactie client », imi exprim consimtamantul in cunostinta
de cauza, in mod expres si neechivoc, pentru prelucrarea urmatoarelor mele date cu caracter personal: nume,
prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras, pentru operatiuni de primire oferte
comerciale pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, evenimente de marketing, lansari de produse, oferte de fidelizare,
oferte de finantare, noutati despre marcile Dacia, Renault si Nissan, invitatii la test drive pentru modelele Dacia, Renault
si Nissan si in vederea efectuarii de studii de marketing si satisfactie client. Datele mele personale vor fi prelucrate in
scopurile de mai sus de catre afiliatii din Grupul Renault Romania: Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile
Dacia SA, Renault Technologie Roumanie SRL, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finantare Romania SRL, RCI Broker
de Asigurare SRL.
Imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc ca afliliatii din Grupul Renault Romania, in calitate de
Operator de date cu caracter personal, sa poata efectua cu datele mele personale urmatoarele operatiuni de prelucrare:
colectare, inregistrare, organizare, consultare/verificare in scopul mentionat, punere la dispozitie catre imputerniciti si
subimputerniciti ai acestora, stocare, stergere.
Pentru a putea primi ofertele sau a putea fi contactat in scopurile mentionate mai sus, in notificarea care
insoteste acest consimtamant, doresc ca in viitor sa fiu contactat pe urmatoarele canale : telefon, sms, email.
Am luat la cunostinta ca durata de prelucrare a datelor mele pentru scopurile enumerate in notificarea care
insoteste prezentul consimtamant este 5 ani in cazul clientilor si 3 ani in cazul prospectilor. Am luat la cunostinta ca imi
pot retrage oricand consimtamantul printr-o solicitare la adresa de email: dpo.romania@renault.com si/sau la adresa
postala: Renault Commercial Roumanie, B-dul Preciziei, nr. 3G, clădirea A, parter.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp!
Call Now ButtonSună acum!
× Available from 08:00 to 17:00